2009. gada 13. janvāris

LJA valdes sēdē tiek izskatīti jautājumi par 2009. gada budžetu

2009. gada 12. janvārī notika Latvijas Jumiķu apvienības valdes sēde, kurā piedalījās visi valdes locekļi. Tika izskatīti jautājumi par 2009. gada budžetu, tā ienākuma avotiem un izdevumiem (t.sk. Latvijas jumiķu čempionāta organizēšana un piedalīšanās Pasaules jumiķu čempionātā Krievijā).
Tika nolemts rīkot Latvijas jumiķu čempionātu Rīgā, kā iespējamo norises vietu minot Kongresa nama laukumu, un veikt pārrunas ar Rīgas Domi par šo jautājumu. Sacensībām Rīgā būtu daudz lielāka publicitāte un reklamēšanās iespējas, kā arī komandām būtu iespēja parādīt savas prasmes ne tikai konkurentiem un tiesnešiem, bet arī daudz plašākam skatītāju lokam, tajā skaitā iespējamajiem pasūtītājiem. Pirmo reizi sacensības varētu būt starptautiskas, uzaicinot piedalīties arī komandas no Igaunijas, Lietuvas un Baltkrievijas.
Tika apstiprināta LJA gada noslēguma apbalvošanas programma, kas notiks Latvijas Amatniecības Kameras rīkotā pasākuma ietvaros 2009. gada 16. janvārī.

Tika nolemts paplašināt biedru un atbalstītāju (t.sk. meistaru un zeļļu) reklamēšanās iespējas biedrības mājas lapā, izveidojot katram savu informācijas lapu, kurā būtu iespējams ievietot kontaktinformāciju, aprakstu par sevi un veiktajiem darbiem, atsauksmes utt.
Lai saņemtu papildus informāciju vai arī ja Jums jau ir konkrētas vēlmes, lūdzu, rakstiet uz info@jumiki.lv