2009. gada 8. janvāris

Aizvadītā gada noslēguma pasākums Latvijas jumiķiem

2009. gada 16. janvārī Mazajā Ģildē, Rīgā, Amatu ielā 3/5 norisināsies Latvijas Amatniecības kameras rīkotais 2008. gada noslēguma pasākums, kurā visiem LAK biedriem tiks dots vārds pavēstīt par aizvadītā gada pasākumiem, pateikties biedriem un atbalstītājiem, kā arī pasniegt diplomus un apbalvojumus.
Paredzēts, ka piedalīsies pārstāvji no Latvijas autotransporta brālības, Latvijas elektriķu brālības, Juvelieru biedrības, Kalēju, rotkaļu brālības, Metāllējēju brālības, Latvijas Jumiķu apvienības un daudzi citi Latvijas Amatniecības kameras biedri.
Pasākuma ietvaros notiks arī ikgadējā Latvijas Jumiķu apvienības vadītā svinīgā zeļļu un meistaru diplomu pasniegšana.
Pasākums sāksies plkst. 17:00, un programmā paredzētas divas daļas. Oficiālajā daļā paredzēta svinīgā atklāšana un vārds tiks dots arī Latvijas Jumiķu apvienības pārstāvjiem – uzrunai, zeļļu un meistaru diplomu pasniegšanai, kā arī LJA biedru un atbalstītāju godināšanai un apbalvošanai.
Savukārt neoficiālajā daļā paredzēta Masku balle - viesiem jāierodas maskās vai kostīmos un jāparūpējas par groziņu. Masku balli vadīs vakara vadītājs, viesu izklaidei notiks dažādi konkursi, tiks spēlētas jautras spēles, kā arī paredzēta dzīvā mūzika un dejas, kā arī iespējams laiku pavadīt draudzīgās sarunās pie galdiņa. Masku balles sākums paredzēts plkst. 19:00. Ielūgumus būs iespējams iegādāties pasākuma laikā uz vietas – cena vienai personai LVL 5,-.
Ja ir kādi jautājumi saistībā ar ielūgumiem, pasākuma norisi vai citi, lūgums kontaktēties ar Ilmāru Jurjānu, tālr. 26565513.